‘Mijn Leiderschap’

‘Mijn Leiderschap’

 
DEZE SERIE IS VOLGEBOEKT. IN HET NAJAAR START EEN NIEUWE SERIE.
 
Mijn Leiderschap: persoonlijke ontwikkeling en leiderschap in 7 dagdelen met 7 deelnemers
‘Er bestaat niet één vorm van leiderschap of een allesomvattende theorie. Context, persoonlijkheid en geschiedenis vormen de leider. Hoe beter je deze onderdelen kent, hoe steviger je leiderschap.’
Tijdens deze leergang sta jij als individu centraal. We werken met jouw persoonlijke thema’s in relatie tot je rol als leider. Je staat namelijk regelmatig voor dilemma’s, lastige vraagstukken en keuzes die zowel impact hebben op jou, je mensen als op je organisatie. Geen geringe verantwoordelijkheid. Voel je je daarbinnen vrij om te doen wat je zou willen doen? Op een manier die klopt en effect heeft? Of heeft het verleden je nog in de greep bij de keuzes die je (niet) maakt?
Wij geloven dat jouw persoonlijke levensweg van grote invloed is op welke leider je bent en kunt zijn. Alle in jouw leven opgedane ervaringen, thema’s en pijn zijn waarneembaar voor je omgeving. Hoe hoger in hiërarchie, hoe zichtbaarder dat is.
Caroline en Vincent reiken steeds nieuwe inhoud aan om jouw thema’s en leiderschap te onderzoeken en verder te ontwikkelen. Dat doen we met ervaringsgerichte oefeningen, systemische werkvormen, van de natuur afkomstige principes, afgewisseld met momenten van reflectie. Deze kennis en ervaring geven inzicht die tot sterker en relevant leiderschap leidt.
In deze serie staat steeds een ander groepslid, en hiermee dus een ander thema, centraal. Zo leer je niet alleen door wat je zelf inbrengt, maar ook door getuige te zijn. Dat werkt inspirerend.
Wij werken met de kennis en ervaring van de leiders die deelnemen in de groep. Leren door, van en met elkaar is daarmee de bedding van deze persoonlijke leiderschapsreis.
Voor wie? Ervaren leiders van organisaties of afdelingen die tegen terugkerende thema’s aanlopen en dit willen veranderen.
Nieuwsgierig? Neem contact op met Caroline van Frankenhuyzen of Vincent de Klerk.
Over de begeleiders  Caroline van Frankenhuyzen en Vincent de Klerk werken al jaren samen in het Baak Leiderschapsprogramma. Een samenwerking die inmiddels is doorgegroeid en samenkomt in ‘Mijn Leiderschap’. Hierin wordt het beste van beiden gecombineerd.
Caroline van Frankenhuyzen: www.karavanserai.amsterdam Vincent de Klerk: www.vincentdeklerk.nl
Inhoud
  • Terugkerende levensthema’s en patronen in kaart gebracht en doorleefd.
  • Gevolgen van deze patronen onderzoeken voor jezelf, je omgeving, je organisatie, je resultaat.
  • Je handelingsvrijheid vergroten en verlangens concreet vormgeven naar doelen en acties.
Onderliggende benaderingswijzen
We maken gebruik van de Systeembenadering, wetmatigheden uit de natuur, Transactionele analyse, Group relations en de Gestaltbenadering. Daarnaast houden we ook gewoon van een goed gesprek.
Opbouw: 1 hele dag, vervolgens drie afzonderlijke dagdelen en er wordt afgesloten met weer 1 hele dag
LocatieKaravanserai, Haparandaweg 67, 1013 BD Amsterdam – www.karavanserai.amsterdam
Verzorging: koffie, thee, lunch
Startdatum: de eerste bijeenkomst vindt plaats op 12 mei 2022 (vervolgdata worden afgestemd)
Kosten: 7 dagdelen met maximaal 7 deelnemers: € 2500,-